Колешки вие што се прва година дај кажете која година издание економија бараат професорите , и кој професор предава во групата Маркетинг, Менџамент,Е-бизнис?
Знaе ли некoј oснoви нa менaџмент дaли требa или не требa oригинaл. Гo прaшaвме прoфесoрoт рече не знaел..
Финансиски менаџмент треба ли оригинал книга или може и копија? Ќе треба ли да се носи на предавање за кејсови?
Треба да се поднесе молба за менување студентски статус, административна такса од 50 денари и лекарско уверение или потврда за вработување М1/М2. Потоа се уплаќа дополнителни 2000 денари.
Јас слушнав дека основи на менаџмент ќе можело и копија и дека немало да даваат кејсови и дека им забраниле да бараат оригинал книги е сеа колку е сигурно тоа нез. Најдобро е да се праша професорот?
КУПУВАМ книги за прв семестар, по можност да се оригинал,ако има некој нека ми пише. Доколку е можно да добиеме мислење за професорите: Зорица Божиновска-Лазаревска Владимир Филиповски и Љубица која оваа година предаава математика за економисти
Кој ги внесува оцените во iknow? Студентски прашања или професорите? Уште немам англиски 2 оцена ставено. Од мај.
http://zephyr.ugent.be/ еве ја страната за презентации. Мене ме интересира дали некој има точна информација дали можеме да користиме учебници по математика од 2009 на испит? Или мора од 2015 ?