Некој да сподели искуство со Методи на продажба , како ќе биде на колоквиум на заокружување или на раскажување, дали може да се извади висока оценка без присуство?
На кој му е досадно може слободно да се отпише од факултетот зошто очигледно не е за него и Гордана е далеку од неписмена по математика, можеби не и бил денот. Кога јас бев прва ни го менуваше Драге кога немаше да биде тој на предавање и од неа се разбиравме, дури и некои се нервиравме што многу полека одеше, зошто очигледно поголемиот дел од колегите во средно имаа преспано математика па -2 + 3 не им беше јасно како може да е 1. Студентите се исмејуваат зошто се уште бруцоши, кога ќе дојде август а математика неположена, солзи ќе ронат. Ако не ги научите некои работи од математика, статистика, економија, сметководство, џабе студиите понатака. И од толку, никој тука не слушал Наука за мeнаџмeнт да даде совет?
Дали некој знае на која сметка се уплаќа за уверение за положени испити 500 денари на нашиот факултет,потребно за стипендија?
Девојки каснам малце со упис на семестар Дали некој може да ми кажи што требаше да се уплати освен партиципација и сумите ? И дали некој е упатен дали проф по макроекономија веке пуште списоци , и дали има шанса да се полага колоквиум ако те нема на список ?
За уписот види на страната има убаво објаснето се кои уплати треба и ти ке треба да платиш казна за задоцнето запишување мислам дека беше 1000 ден., најдобор прашај на студентски. А инаку макроекономија нема да можеш да полагаш ако те нема на барем еден список.
Не можам да најдам на страната, само за упис на втор циклус студии наоѓам. Доколку знаеш линк би ти била благодарна да ми го пуштиш
Вие што дте прва година. Економија со Предраг четврток во колку имате предавање и во кој амфитеатар??
Ima li nekoj sho odi na trgovsko pravo kaj darko sho e zamenata sega da mi kazhe do kade imaat zemeno?