Луѓе Игор математика како работи? Ако фалат неколку поени за повисока оценка попушта, на пример 2-3 поени? И од прв колкувиум ќе имаме резултати поминал, не поминал или со оценка?
Истово ме интересира и мене или после два положени колоквиуми дали ако фалат 2-3 поени за повисока оценка, дава?
За колоквиум не попуштаат поени а за крајна оцена до лани даваа +10 поени доколку положиш на колоквиуми
Епа само 9 поени смееш да изгубиш од двата колоквиуми за 10ка?? Па многу е тешко тоа и студентите што најмногу учат можат да направат таков пропуст...
Да не има некој инфо за методи на продажба дали се знае колку максимум одговори може да се точни или само еден ?
kolegi aj da ve prasam mnogu mi e vazno po koj redosled se stavaat stavkite vo bilansot na sostojba, dali ima nekoj redosled? Ako se dadeni izmesani nastanite kako ntreba da gi podredam?
На колоквиум по сметководство што е дозволено да се носи? Мислам, дали може лист за пишување, калкулатор и сл.? И сакав да прашам за една задача од прашањата од Либро, поточно страна 13, задача 37 доколку некој ги има, да помогне.
kolegi aj da ve prasam mnogu mi e vazno po koj redosled se stavaat stavkite vo bilansot na sostojba, dali ima nekoj redosled? Ako se dadeni izmesani nastanite kako ntreba da gi podredam?