Зависи од професорот, може веднаш, може по 1 недела итн. Има професори кои резултатите ги поставуваат на zephyr и така ве информираат. Инаку скоро сите ги објавуваат на огласнта табла.
mojot broj na indeks go nema vo rezultatite smetkovodstvo a primetiv deka falat po nekolku broja , sto znaci toa?
Дали внесе група и индекс тоа со обојувањето? можно е да немаш нешто добро обоено, ако немаш група автоматски паѓаш
Значи на сите му помагам кога му треба помош, а мене на едно прашање не ми дадовте одговор. Ве молам за искуство со колоквиумот по економија !!!! фала однапред...
toa prvo go napraviv , ne e toa vo prasanje. Ako nekoj znae od postarite kolegi ve molam da mi odgovorite stvarno nemam pojma sto e rabotata.
i pisav sega a dali ima vrska sto ne e pretaeno od 08-10 casot kako sto e navedeno? dali voopsto ke vidi?
Па искрено не сум праќала меил на Ивана за да ти кажам сигурно, но ништо не губиш ако и пишеш сега и и кажеш дека те нема воопшто на списокот, ако не ти врати сега пиши и во среда во тој термин тогаш сигурно ќе ти одговори