Нема потреба да размислувате сега за оценки врз база на сегашните бодови, оценката зависи и од бодовите од вториот колоквиум така да рано е за оценки
Економија прашањата што се со еден одговор носат 1 бод ? А тие што се до два точни одговори 2 бода носат ? Или секое прашање по 2 бода носи.. и колку треба точни одговори да имаш за да положиш од 35 прашања ? искуство од постари ?
aman lugje sto da pravam smetkovodstvo i pisav i na asistentkata i na profesorkata nikoj ne mi vraka odgovor . Nemam pojma zasto mojot indeks go nema vo spisokot a gledam falat i drugi a nikoj ne sum slusnala da se buni.
На Зорица приемно и е Понеделник Среда и четврток од 10-12 а кабинетот мислам дека и беше од амфи 2 по ходнико право и од лева страна доваѓа канцеларијата
И трговско право на некои студенти не ги пишувало резултатите и професорот рекол дека е можно да прескокнале некој индекс и кажале да оди кај него. Доколку не ти пишат, оди кај професорката.
@Blondie.18 Еј сега гледам,иначе и ја сум прва година , споделив тоа што имам слушано од постари колеги
Како става деловна етика т.е. леонид оцени? Само од оцените од колоквиум? Има ли врска ако не се прави проект? Ве молам да каже некој сто го положил испитот