Може ли некој некако да ми ги пушти/слика страна 153 и 154 од книгава Вовед во сметководтсво, ми фалат тие две страни, а ги нема ни во Либро од каде што ја земав фотокопијава. Исто да прашам дали се' треба да се учи за вториот колоквиум (од стр. 139, па до крај)?
Дали има некој искуство со дипломска работа кај Михаил Петковски? Не сум сигурна дали би ја правела по јавни или меѓународни финансии, но сакам кај него. Кој му се во комисија, дали е дстапен за консултации, дали многу бара од аспект на критериуми за изработка?
Според мене, Основи на сметководство лани на испит во јануари беше многу полесно отколку на колоквиум
Дали некој има искуство со стручен труд по Управување со производот кај проф.Ежени Б. кажа дека минатите генерации многу тешко добивале 20 поени и треба некој вау ефект да и направиш за да ти даде повеќе од 5,10 ??
кoлешки делoвнa етикa дaде ли мaтеријaл прoфесoрoт? Дaли гo имa вo либрo.И требa ли прoект дa се прaви?
dali znae nekoj vo libro dali ima prasanja za trgovsko, ekonomija, matematika, smetkovodstvo samo za vtor kolokvium?
ИЗВЕСТУВАЊЕ Од 01-12.12.2016 год. ON-LINE пријавување ЗА ВТОРИОТ ТЕСТ ПО КОНТИНУИРАНОТО ОЦЕНУВАЊЕ ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР, 2016/2017 ПРИЈАВУВАЊЕТО НА КОЛОКВИУМИТЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО СТУДЕНТИТЕ КОИ ИЗБРАЛЕ ПРЕДМЕТИ ОД ЛИСТАТА НА УКИМ НЕ ПРИЈАВУВААТ КОЛОКВИУМ Сите студенти запишани до учебната 2012/2013 год. задолжително треба да го/ги пријават КОЛОКВИУМИТЕ on-line на адреса www.eccf.ukim.edu.mk/student (декемвриска колоквиумска сесија) Студентите запишани во и после 2012/2013 год., во iKnow апликацијата задолжително треба го/ги пријавуваат КОЛОКВИУМИТЕ на on-line на адреса www.iknow.ukim.edu.mk (декемвриска колоквиумска сесија) Студентот се најавува со сопствено корисничко име и лозинка (добиени на личниот маил – on-line студентска служба) Во таб-от „пријави“ е креирана декемвриска колоквиумска декада со дефинирани предмети за пријавување Се одбира професорот и се штиклира квадратчето во колоната пријави На крај се потврдува пријавувањето на копчето „внеси“ Сите успешно пријавени испити кај секој кандидат стануваат видливи во долниот дел „пријавени испити“ Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line истото можат да го направат на шалтерите на Службата за студентски прашања, најдоцна до 12.12.2016. После овие датуми пријавувањето е со надомест за задоцнето пријавување. ЗАДОЛЖИТЕЛНО НА ДЕНОТ НА ОДРЖУВАЊЕТО НА КОЛОКВИУМОТ СТУДЕНТИТЕ НОСАТ УРЕДНО ПОПОЛНЕТА ПРИЈАВА СО ЗАЛЕПЕНА/ЗАХЕФТАНА УПЛАТНИЦА ОД 50,00 ДЕН ЗА АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА
Колку пари треба да се уплатат за потврда за редновно запишан зимски семестар и за уверение за продвидени и положени предмети?