aj nekoj neka kaze matematika vtor kolokvium kakvi zadaci se pagjaat? i dali imanesto sto ne treba da ucime?
uplatnicite od 50 den za administrativna taksa treba da se uplatat na istata smetka kako koga se upisuvavme ili ima nekoja druga smetka za kolokviumive?
Gi ima Jas zemav za site predmeti od Libro za dvata kolokviuma osven za smetkovodstvo mi dadoa samo za prv kolokvium.
Имаат нови? Или тие што ги имаа во октомври, што практично содржеа прашања за двата колоквиуми? Во саботата ми рекоа старите се само. Инаку јас кога ги зедов прашањата во октомври и за сметководство според прашањата се гледа дека се за целиот материјал, што значи дел за првиот и сега за вториов.
Мислам дека е таа што завршува на 012, не сум сигурна. Ги имаш сметките на залепен лист во книжара. Како и да е, најлесно ти е да платиш преку телефон (апликацијата таксена марка) и да не се замараш со сметки и провизии да плаќаш
dali nekoj moze da mikaze sto treba da se pravi so prijavata za kolokvium dali treba da se zaveri na studentski prasanja ili samo uplatnicata treba?
Колешки може ли да ми кажете леонид дали враќа на имеил?... и дали знаете која е следна проектна за презентирање и дали има некој што се пријавил за презентација а истата не ја направил (каква била неговата реакција во врска со тоа)? Фала многу