decki smenet e sajtot na zephyr koga se uklucuvam od laptop sto e rabotava ne mozam da se logiram? ima nesto nova login cas nemam poim
Доколку ви е зачуван е-маилот и пасвордот, кликнете на Display alternative login, се наоѓа од лева страна под Login with CAS.
Некој да сподели искуство со втор колоквиум макроекономија, дали има задачи пошо нишо не решававме на предавања и дали е потежок од првиот ?
Јас ги пријавив предметите уште на 9ти.. сега ја отварам страната и ми вика пак да ги пријавам.. Што е проблемот?
Кога плаќаме од телефон преку порака административна такса дали мора кодот што ќе го добиеме да го внесеме на iknow?
Ops bogatstvo i nacionalni smetki ima prasanja po knizarive? Ako nema se sekava nekoj so go zemal predmetov sto prasanja ima i dali nekoj se sekava sto dal vo otvoreni prasanja fiskalen i monetaren sistem ?
zasto kaj mene pisuva deka nemam prijaveni ispiti koga uredno si gi prijaviv kolokviumite, dali i nekoj drug ima takov problem i sto treba da se pravii?
Postari kolegi i koleski da ve prasam sto se paga na otvoreni prasanja kaj gockov po predmetot fiskalen i monetaren sistem na eu
Јас ги пријавив за втор колоквиум, освен еден кој ќе го полагам како цел испит, во јануари. Сега влегувам да го пријавам овој еден испит и повторно ги гледам претходните (кои ги пријавив за декемврискиве колоквиуми) како непријавени. И кај вас значи исто е?