Dali potvrdi za nov bilet za vozenje Od January moze da Se izvadi Sega ili Mora da Se ceka vo Januari?
Во врска со слободната, дали треба пак да вадиме изјава за редовен студент или само треба да се отиде во ЈСП? И дали читалната ќе работи оваа недела?
Пример, ако предметот ти е од овој семестар, ако паднеш на колоквиуми имаш право да го полагаш во јануари, во јуни и во август. Ако не го положиш во август ќе треба да го презапишеш за наредниот зимски семестар.
da i kaj mene e taka a ako ne se polozi kolokvium dali treba da se prijavi ispitot ili so istata prijava za kolokvium ke vazi i za ispit, taka svativ jas.
dali se pominuva na kolokvium matematika ako imas edna zadaca resena i prasanjata? i dali dava dopolnitelno da se polaga vtor kolokvium ako falat malku bodovi?
Дали ако паднеме на втор колоквиум треба да ги пријавиме испитите и да носиме пак пријави со уплатници? Јас ги пријавив сите како за испит иако сите ми се за колоквиум бидејќи рокот е до 23 декември
mene me nema na spisok zxa polaganje smetkovodstvo a uredno go prijaviv kolokviumot. dali nekoj imal vakvo iskustvo i sto da pravam?
Ако не биде положен вториот колоквиум не треба да се пријавува електронски и за испит се важат пријавите и уплатниците од колоквиум . Не треба да се носат нови.
Колешки дали знаете по колку поени носат прашањата менаџмент? Отворените, точно/неточно и со заокружување