Совет од мене сите што прашувате земете изборен Организациско однесување и Социологија, немој да се заебите со Еколошки Менаџмент вистина се учи од прашања ама хаос е.
Кои екстерни и интерни предмети ке ми требат за економски? Дали мора математика? И до колку поени се влегува во државна квота? (Исклучиво за во Скопје)
Нема везе тоа, за Економски не е определено.. Иначе зависи како, ама над 60 би требало да имаш, може и повеќе, зависи колку ќе се примат и колкава ќе биде конкуренцијата..
Дали може ако не сме задоволни со оценката по основи на сметководство да го оставиме за испит, која е процедурата и ваше мислење за тоа?
И мене ме интересира, јас конкретно решена сум и го оставам 100%. Е сега, како да ја одбиеме оваа оценка и кај треба да пријавиме дека сакаме да преполагаме на испит?
Ќе идете кај професорката(Зорица или Марина) и ќе кажете дека сакате да преполагате,ќе ви ја поништи оцената и пријавувате испит П.С:Знае некој кога дава оцени Зорица сметководство?
Знам,затоа ќе идеш кај професорката да ја прашаш убаво како иде постапката и дали ќе треба да плаќаш нешто.Мислам дека не треба ама како и да е прашај за сигурно