и јас тоа прашував, незнаат колегите ама најверојатно во кабинетот, ако знаеш каде е кажи пошо ја појма неам
Kolegi sto mislite dali predmetot ekonomika na vnatresna trgovija kaj prof Ezeni e ok za izboren? Dali nekoj sto go imal moze da mi kaze nesto poveke za nego?
Лесен изборен, ама НЕ следниве: 1. Еколошки менаџмент 2. Социологија 3. Организациско однесување 4. Менаџмент на човечки ресирси 5. Англиски
Дај бидете малку колегијални и помогнете ни на нас помаливе, предлог за изборни предмети за четврт семестар, а да не биде Социологија и Еколошки менаџмент.. И друга работа може ли да запишам 3 изборни предмети, односно еден предмет од друг факултет и вкупно да слушам 5 предмети?
Ако имаш просек над 8.5 тогаш можеш да имаш мах. 40 кредити, ако не тогаш најмногу 35, значи ако имаш 2 задолжителни по 8 кредити и 2 изборни со 8 кредити можеш еден предмет со 3 кредити да земеш од друг факултет. За изборен не знам можда МЧР, корпоративно управување, тие се тие што цело време се повтараат затоа што некој нов нема кој да ни предложи
Колешки некоја да не имала лани Етика (од филизофски)? Слушнав дека било лесно ама да не е сменето нешто..