Атанаско дава ли оценка откога поминал денот за земање? Исто така ако некој имал дигитален маркетинг нека ми пише лп
sto treba da platime za upis na vtor semstar i dali se istite smetki kako koga se upisuvavme vo prv semestar? i sto znaci toa zaverka na zimski sto treba da pravime za da go zaverime zimskiot semestar?
За заверка купуваш образец за заверка на семестар и плаќаш 50 ден административна, а за упис образец за упис, втора рата за партиципација и втора рата за книжен фонд, шифрарници
Некој да ми каже нешто повеќе за изборниве прњдмети ми требаат два: - организациско однесување - корпоративно управување - теорија на одлучување - сметководатвени контролни системи - анализа на временски серии
Организациско не е обемен материјало, главните работи ги бара, предавањата му се доста интересни и дава плус поени од присуство и колоквиумите му се јасни, односно ако си го прочитала материјало нема шанса да се збуниш од прашањата
Дали доколку не си земеш оценка во утврдениот рок, можеш во приемното време на професорот? И дали тгреба да се плаќа казна?
некој да ми каже нешто повеќе за: менаџмент на ризик,меѓународен менаџмент и менаџмент на перформанси
Менаџмент на ризик имаш мала скрипта со релативно разбирлив матријал. Колоквиумите се на заокружување и пише на прашањата колку точни има. Имаш можност за плус поени од присуство,семинарска,презентација. Се на се лесен е и лесно се вади висока оцена само мене ми беше многу досаден и професорот лошо т.е досадно и монотоно предава а и матријалот не е интересен ама ако сакаш да поминеш лесно земи го.