Ај повеќе инфо за менаџмент на перформанси : колку е обемна книгата скриптата кој го предава како изгледа колоквиумот дали се вади висока оценка
Искуство од менаџмент на мал бизнис ? Како се полага ? Дали е интересен и разбирлив материјалот ? Мора ли присуство ?
@Emanuela12 @Choki Nikako MMB za izboren.Neznam koja generacija ste, ama pretpostavuvam deka ste po novata programa i srecni ste go nemate veke za zadolzitelen, mene mI bese. Na ist princip e kako menadzment. Nekoja koleska ako odi utre na fax, ako saka da slika rezultati MEGJUNARODEN FINANSISKI MENADZMENT
Може да запишеш и 5 предмети, викаат дека има врска со просекот а нема, ќе поднесиш молба мислам дека се плаќа 1000ден и ќе ти дозволат
Имаат кредитите врска со просекот. Можеш да запишеш 5 предмета ама до 35 кредита ако си мислам до 8,5 просек. Над тоа може да ти дозволат до 40 кредити.
За прв семестар за 4 предмети уплатив 6150, сега ако земам 3 изборни (2 задолжителни + 3 = 5), дали исто се плаќа или одделно се сметаат кредитите?
Дали може некој да ми каже нешто повеќе за Социологија и Еколошки менаџмент, дали се лесни како изборни и дали освен овие може да се земе некој друг изборен?