го земав англиски 2 со 5 кредити дали тоа значи дека ќе ја доплатам сумата за усте тие 3 кредити или си плаќам за 5 кредити само?
Предложете кои 2 изборни да ги земам за 4 семестар на смер сметководство и ревизија и вие што сте на овој смер кои предмети ќе ги земете?
Znaci vaka spored toa sto mi kazale ne e obemen,lesno bilo na zaokruzuvanje so 1 tocen 50 prasanja bile i se pisuvalo esej za ocenka plus vidi na 411 strana mislam deka imam prasano i podole mi imaat odgovoreno
Организациско е лесен само на колоквиуми и прва испитна т.е јуни пошто е на заокружување, а др сесии е тешко дека се 3 отворени од цел материјал, иначе 1 колоквиум е лесен, а втор има многу набројуванки, мал бизнис исто многу е со набројуванки, сега го полагаше на испит колешка прв пат кај Александра и поглавни работи имало, не било тешко ко кај Шуклев..МЧР рече професорот на последното полагање дека нова книга ќе има иначе старата беше околу 300 стр од кои тие болдираните ги дава и имаш 2 кејса не е многу тешко и професорот е еден од најдобрите