Дечки навистина нема да има втор колоквиум перформанси и дека проектот веќе не е опционен туку задолжителен и што материјал ни треба по предметов.Кој бил денес на предавање може да ми одговори?
Zdravo koleske, kas bev denes na performansi.. znaci prv kol ke si bide na zaokruzuvanje klasicen, sekoj koj ke polozi prv kol za vreme na casovite za vtor kol profesorot ke drzi predvanja na koi ke ni objasnuva sto treba da izrabotime za sledniot cas, ke ima tri dela izrabotkata, i ke se prezentira del po del. Ne e klasicen proekt. Ako ne si vo moznost da odis na predavanja , a sakas da izrabotis proekt ke se dogovoris so prof, covek so razbiranje e se gleda. Sekoj koj ne saka da izraboti proekt ke si odi na ispit, nema da ima moznost za polaganje vtor kol. Knigata e upravuvanje so rezultati 2013 god , no nema da se izucuva cela.
Pa denes ja zemav knigata i pisuva 2013, taa ja imase vo Mavrovka vo kopirnicite. Inaku kako i na prv kol poveketo na zaokruzuvanje so poveke mozni tocni, i MOZNO e nekolku otvoreni da ima, taka i na ispit
Што рекла професорката во другата група по Статистика, може копија или оргинал? Ќе даваат ли на колоквиум?
Можеш слободно да идеш кај кој професор сакаш. Само на крај кога ќе пријавуваш во iknow ќе ги ставиш тие професори кај кои си идела. и тие поени можеш само кај едниот професор да ги имаш
Продавам: Монетарна економија книга, дополнителни мат, прашања еколошки менаџмент прашања, скрипта менаџмент на чов.ресурси 2009 г. книга, скрипта, прашања
Има ли некој од втората група од социологија и еколошки да ми каже како беше на предавања зашто не бев цела недела? Фала однапред