@feminka97 Мислам дека треба оригинал,нека каже некој што го има оваа година,јас лани го имав и требаше оригинал бидејќи ја носевме кога пишевме есеј.
Некој да каже искуство со Интернет маркетинг, на што да се фокусирам во учењето, какви се колоквиумите(отворени прашања, повеќекратен избор) ?
Дали ќе биде љубезна некоја колешка да каже што се работеше на организациско однесување кај деканот последниве две предавања?
Колеги ве молам кој знае нешто околу предметот Инвестиционен Менаџмент да ме информира.Било каква информација ќе ми биде од корист.Постојано одам на предавања а уште не сфатив што се бара. Некој ако го има полагано предметот барем пример да ми даде каков тип на прашања дава,дали тие 5 отворени се како дел од лекција да објасниме или?Ве молааам било коој!!
Некој да каже нешто за монетарна и јавни? И што се случува на вежби монетарна, дали вреди да се оди? Исто така организациско на колку списоци треба да те има за плус бодови?
Социологија кај Ристо Христов дали се паѓаат прашањата од либро? Еколошки менаџмент се паѓаат точно истуте прашања што ги кажува на час и што ги има во либро? И на колку часови треба да ди присутен за да ги добиеш поените од присуство?
Социологија пред 3 год можам да ти кажам ама ако е сеуште Ристо Христов нема да е сменето мн. За прв колоквиум имав прашања од девојче што одеше на часови и имав бодови за 8мица со тие само, а на втор не се разбрав со тие од Зоки изгледа и не најдов прашања и отидов од чиста логика одговарав,без прочитана книга без ништо и скоро истите бодови ги извадив како првиот. Не одев на часови зошто ми се поклопуваше со поважен предмет и поради тоа немав ни разбрано за есејот, така да ни од тоа немав бодови. А за еколошки менаџмент тие прашања што ги кажува, тие се. 10ки извадија мн што ги знам ако ги знаеш на памет прашањата.
Колешки чисто информативно тие што одите со кола на факултет, од утре е 30 ден/час паркингот. Да не се изненадите посебно ако си планирате дека е уште по стара цена..