Некој ако може да ми каже каков е колоквиумот Менаџмент на ризик, дали има задачи и треба ли да се знаат формулите?
Дали некој од претходните генерации може да каже со колку можни точни одговори се колоквиумите по монетарна економија и јавни финансии?
Незнам да ти кажам колоквиумот точно каков е ама денес прашав за 3 тема кај што се формулите и задачите и ми кажаа дека ги нема предадено.. а и на zephyr не е ставена така да не е за учење изгледа
Искуство со сметководство на трошоци кај Марина? Каков е колоквиумот, тешко/лесно, на што да се фокусирам?
Девојки дали некоја знае до која страна е МЧР за прв колоквиум, дали ке има кејсови и со колку точни одговори е ?
Дали треба да ги пријавиме колоквиумите на iknow и дали се носи пријава на колоквиум со уплатница за таксена марка?? Се заборавив...
Dali ima nekoj od povisokite godini na ekonomski faks? mi trebaat nekolku knigi za 1va i 2ra god koi ne mozam da gi najdam vo biblioteka....ako nekoj prodava knigite neka mi pisi lp
Да се самоцитирам, и пратив меил на проф. , ми одг. дека ќе биде дозволено користење на дигитрон а формули,таблици и тетратки они ќе ни дадат.