Да.Ги има и во групата за Социологија.Ама подобро учи ги резимињата зашто јас за прв учев од таму и се беше истото.
da prasam nesto- vo index imam ocenka smetkovodstvo a elektronski ne mi e zavedena seuste. Dali ke imam nekoj problem , dali treba da prijavam na studentski ili sto da pravam i zasto ne mi e zavedena ocenkata elektronski kako da ne sum polagala?
Прво види распрашај се дали и на другите што го положиле предметот во истата сесија не им е внесена, ако е така тогаш немај гајле сигурно доцнатод студентски, а ако само кај тебе ја нема оди на студентски прашај и може ќе треба да однесеш нова пријава.
jas preku kolokviumi go poloziv ispitot pred nova godina a duri sega vidov deka nemam ocena a vo index si imam
@feminka97 Ке идеш првин на студентски да прашаш зошто уште не ти е внесена оцената. Потоа најверојатно ке треба да земеш нова пријава да ја пополни професорот. Сепак одамна си го положила, до сега сигурно ги внеле оцените.
Ако сме во иста група, вака се: Калина статистика - 18 мај 10ч. во А1 Борче еколошки - 19 мај 10ч. А3 Постолов економика - 15 мај 12ч. А4 или 16 мај 10ч. во А1 Кекеновски социологија - 17 мај 14ч. во А3
Епа изгледа не сме иста група според Кекеновски незнам ни кој ми предава не сум била на предавање воопшто.Иначе економија смер сум.
Некој да сподели искуство за Наука за менаџмрент на испит како е? На што да се обрати најмногу внимание и дали се паѓаат задачите од збирката?
Некоја колегијална, да биде љубезна да сподели семинарска што има пишувано кај Ежени. Ми треба да видам само како треба да изгледа. Благодарам премногу