Здраво колеги Дали некој од вас е информиран доколку паднам на вториот колоквиум Економика, имам ли можност да полагам само втор или треба да одам на цел испит?
Здраво женски,знаете некоја колку поени се потребни за запишување на факултет за маркетинг и менаџмент ?
Девојки некоја да каже искуство со оценки кај Ристо Христов и дали чува одговорени прашања од либро, учебникот е стварно несфатлив а и прашањата му се лошо поставени и хаос настана во групата...
Ко што мене ми имаат кажувано, Ристо бил малце терсене за ставање оценки, у смисла потешко ставал високи оценки. А што се однесува до прашањата, ужас се, многу тешко се снаоѓам, и скоро секој од понудените одговори на секое прашање е точен, али работава е да заокружиш кој е поточен од точниот (ако ова има смисла)
Девојки, еколошки сите 111 прашања се за 2 колоквиум? Или професорот има нешто скратено од материјалот?
Некој што препишувал на колоквиум и му го земале индексот и тестот да ми каже што е казната и дали можам да поминам без казна?
Здраво девојки и дечки! Ги замолувам оние што го имаат успешно положено испитот/колоквиумите по Математика за економисти, да ми предложат професор (тоа да не е Баже, бидејќи пробав и не ми оди со часови во група) со кој што ќе можам (конечно) и јас да положам Поздрав!
Колеги што беше со прашањава социологија ќе паѓам ко крушка.... како ви идеа одговорите тие што бевте прва група ?
Мене ме збуни со хоризнонтална скала дека беше ставено во три или повеќе, едниот го заокружив како што беше во прашањата од либро а на другиот додадов уште еден . А во групата пишале дека повеќето одговири биле со 4 точни, јас имав ставено само две другите нелогични ми беа да бидат со сите