Повеќе со држави.. Немам фатено ништо ќе се паѓа се, утре готова сум економика хахахха демек најлесен бил семестаров све ќе паднам има да ги влечам до трета
ја првиот семестар со рацете во џеб бев ништо не ми се учеше се испопаѓав хахахаххаха сега бар се поправив малце али викаат прва година ако си ја поминал си го завршил факултет(во смисла најтешка) али јас очигледно нема да ја завршам
Ја првиот го исчистив све али втор леле колку сум сјебана, и све на втори паѓам првите ги поминав, втор паднав статистика, социологија 100% паѓам, економика утре врска си немам битно легнав одморна да бидам еколошки нема ни збор да кажам правев презентација да ме пушти за прв
Не знам право да ти кажам и ја денес се замислив околу тоа и плус сите ги исчистив на колоквиуми и добри оценки земав хахаха ама овој го паѓам цел ништо не знаев економика денес, еколошки еве ги ди стојат на маса недопрени прашањата... Инаку прв семестар поедноставно е веројатно бидејќи уште не не зафркаваа, беа фер ако научиш ќе си положиш и поинтересни беа предметите само чисти ги побргу да не ти се смачат, ако се случи тоа ќе ги завлечеш и нема крај.. Инаку што ти остана од прв?
Девoјки вчерa не земaв oценa стaтистикa... дa не кaжaa друг дaтум зa тие вчерa штo не мoжеa дa дoјдaт кaј Кaлинa?
Некој ако има искуство што препишувал и го фатиле и индексот по пошта му го пратиле да не знае процедурата да ми ја објасни и за колку време стига?
Многу бараат само одлични примаат ако си бил сите години. Знам девојче со 90поени не ја прими ја ни во приватна квота.
ne primi ja so 90 bash toa go kazhav e sega nekoj pogolema srekja ako imal od devojcheto sho go znam toa e drugo
За социологија испит од што да учиме, од книга или од прашањата и ќе има ли прашања со повеќе од 2 точни одговори?
Социологија ако се 40 поени од прв колоквиум и 30 од втор, како ќе биде скалата со вкупните поени + есејот и семинарската?