Од Амфи 3 ќе продолжиш право, не првите кабинети кај што е Кирил Јовановски туку понатака, втори мислам дека се, десно
Му текнуваат ли на некој задачите по математика од 2-ра група од финансиска математика и изводи и интеграли? Дали има некои слични во збирка/книга?
Не ти е проблем. Кога ќе се вратиш ќе ги земеш, барем не би требало На iknow ќе ги имаш како и да е..
Ве молам кој знае нека ми одговори, итно ми е. Како може да се поништи оценка (конкретно Социологија кај Ристо) па да се полага во Август? И дали тогаш ќе ми се важат семинарската и есејот?
А мене некој да ми појасни арен ли е овој Ристо и зошто не? Ѓубре едно арам да му е вампир стар упропастува животи од што не знае што да прави. Све да му се врати бре ич не го жалам како тие што ни рекоа на полагање додека се крстевме над тестовите. Гадови!
Нешто за е-бизнис смерот да ми кажете?Дали навистина има предмети што се учат на англиски и толку ли многу треба да знаеш се англиски?
Точно е, има предмети што се учат на англиски и се полагаат на англиски. Повеќето се после 3та година
Дали може некој да ја објасни постапката за извршување на практична настава највеќе за дневникот за пракса од кај да се земе на која жиро сметка треба да се уплати колку пари е Фалаа
ке ве замолам некој да каже нешто во врска со праксата и дневникот и дали и колку треба да се уплати нешто?
Ја знае ли некој бодовната скала економика? Дава ли Стојан да се направи некоја семинарска доколку недостасуваат бодови за повисока оценка?
Да, на англиски се учат некои предмети ама едноставно е ептен, не е ништо тешко. Е-бизнис е еден од полесните смерови.
Не мораш ако не сакаш да купуваш. Јас барам бидејки на испитот имаше од нејзината книга теорија и задачите беа од таму.