Продавам копии и прашања за прв семестар: - Математика - Сметководство - Економија - Трговско право (изборен) Информации ЛП
Da jas ke polagam sega avgust prv pat i neznam dali moze zbirkata da se nosi na ispit ili formuli kako e pishimi ako saksh.Poz
Во прва година сите смерови имаат сметководство и математика, но понатака немаат некои како на пр е-бизнис, маркетинг, менаџмент, надворешна трговија...
ИМА! Електонски бизнис (е-бизнис) само во 1 година имаш општа математика и општи финансиски пресметки по др предмети. Смерот е топ. Не зажалив што ќе го имам завршено. Боза. Исто па исто. Ги повторува прашањата секоја Божја сесија.
Теорија на организација што се паѓа во август? Каков тип на прашања? Цели лекции дава? Дали 15 дена се доволни да се научи?
Ekonomija prasanjata od libro dali se tocno odgovoreni? Sega ke polafam ekonomija ispit pa dali moze da mi kazes tie od libro dali se tocno odgovoreni
Може ли некој да ми каже прашања за МИС од оваа година по новата програма што се падна на испит во Јануари и Јуни?
Може некој што завршил сега втора година да каже кога се уписите за втора година? Исто така ме интересира тие сега шо ќе се запишуваат во прва година дали може доколку се примени на денот на уписите друг да им ги однесе документите?
Дали еколошки менаџмент сега во авг може да се полага само тој колоквиум што не е положен или цел испит треба?