Не е валиден веќе бројот за пријави за испити мора во банка да се уплати ? Мислам на оној 1441666 како и да беше ?
144 666 валиден е. Јас уплатив ТМ за упис на нови студенти. Но, не успева на секого, така да пробај од друг телефон.
Некој што бил веќе втора на е-бизнис, сите изборни предмети што се на страната на економски со 200 и нешто шифра сите се изборни за втора. Дали може да се бира од сите нив или само некои даваат? И кој е најдобар за бирање?
Zdravo kolegi, Slusnav deka menadzment kje se ukinuva na nekoi smerovi pa sakav da prasam da ne znae nekoj nesto povekje za ova ?
Веке е укинат. Го има на смеровите менаџмент, сметководство и ревизија и на маркетинг. На останатите смерови го нема.
Продавам Основи на Економија (оргинал), збирка мат (оргинал) + задачи од приватни часови, сметководство збирка + книга+ задачи од прив часови, скрипти за се , и за зимски семестар статистика (оргинал), еколошки менаџмент и социологија копии ( социо имам и книга ), и економика скрипта заинтересирани нека ми пишат Ова ви е пакет за 1ва год
сакам да земам два изборни за трет семестар дали е паметно или не?Имам просек за да можам да земам уште еден.
Полагам Ревизија сега за 9 дена.. планирам да учам од прашања. Дали може да ми помогнете што да учам, на што да се фокусирам и доколку имате прашања да ми пратите... фала!!!
Предлог изборен предмет за трет семестар? Некој лесен од кој се вади добра оценка а до сега положив трговско право, еколошки и социологија
Продавам: Економија оригинал Сметководство книга оригинал Математика книга оригинал Математика збирка оригинал Трговско право и Деловна етика скрипти копија Сметководство збирка копија
Продавам: Математика збирка оргинал + прашања Трговско право книга и скрипта копија +прашања Екомомија копија + прашања Статистика оргинал + прашања