Методи на продажба и општествено богатство и национални сметки се лесни, на зокружување се прашањата методи има и 5 отворени ама не се тешки,општесвено има 2 отворени ама на вежби ви ги кажува скорз истите се паѓаат и на колковиум ***************** ако може некоја од постарите колешки да предложи полесни изборни а да не бидат:трговско право,демографија,методи на продажба,општесвено богатство и национални сметки
Англиски јазик 1. Многу лесен. Ти треба основно знаење на англиски. Прашањата се лесни, некои дури и прости. Се паѓаат основни работи што се учат по англиски и некои работи од основна култура, како на пример колку држави има во УСА.
Ако ја немаш оцената електронски нема да можеш да запишеш семестар никако. Иди кај професорот и прашај дали ја однел пријавата зошто треба да запишеш семестар, а оцената уште не ти е внесена. Заврши побргу работа за да не плаќаш казна 1000ден кога ке истече рокот за запишување.
Prodavam ekonomija kniga original Matematika zbirka i tablici original Trgovsko pravo kniga i skripta kopija
Мислење за статистичка контрола на квалитет, какви се колоквиумите, дали се задолжителни предавањата и сл?
Колеги кои книги треба да се оригинал за 3-ти семестар, сметководство и ревизија? Изборен имам демографија. Фала многу, поздрав
јас немав внесено оценка и бев кај професорот ми реце да купам нова пријава и да му ја однесам и тогас ја внесе оценката. И индексот исто треба да му го покажеш.
Продавам -Основина економија(копија)+прашања(гратис) -Основи на сметководство(копија) -Математика за економисти книга, збирка и таблици(оргинали) -трговско право (копија)+скрипта(гратис)
Продавам - финансиски менаџмент ( книга + тетратка + прашања од испит ) - меѓународни финансии ( книга + прашања ) - лични финансии ( книга + прашања + дополнителен материјал) - монетарна економија (книга+ прашања + скрипта ) - меѓународни организации и интеграции ( книга ) - меѓународна економија ( книга) - методи на продажба - корпоративно управување
Колешке јас нема за книги, но ќе те прашам како положи меѓународна економија? Од што учеше? Како учеше? На памет или со разбирање? Усно го положи предметот?
Кој изборен предмет го препорачувате од Филозофски факултет со 6 кредити, да не е обемен и да се поминува прилично лесно.
Дали во прва година не делат во групи според смерот што сме го избрале или не мешаат со други смерови дека ги имаме истите предмети?