Продавам Оригинал збирка математика Основи на економија копија + копии сметководство збирка и учебник + трговско право ( 200 денари )
Може некој што бил на предавања да каже кои материјали се потребни за Финансиски пазари и институции, Макроекономија и Финансиско сметководство? Фала
Продавам - финансиски менаџмент ( книга + тетратка + прашања од испит ) - јавни финансии ( книга + прашања ) - лични финансии ( книга + прашања + дополнителен материјал) - монетарна економија (книга+ прашања + скрипта ) - меѓународни организации и интеграции ( книга ) - меѓународна економија ( книга) - методи на продажба - корпоративно управување
Книгата е околу 200 страни. По 100 страни за колоквиум. Има 8 теми, 5 за прв, 3 за втор колоквиум. Може да се користи за време на полагање 10 минути. Присуство не задолжително. Од двата колоквиума може да се освои највеќе 90 поени односно 9 ка, кој сака 10 ка ке мора да прави презентација, која се презентира на часовите за вежби. Презентацијата се прави во групи по двајца. Сега во петок нема да има предавање, предавањата започнуваат од понеделник.
Дали доколку ги слушаш Англиски 1 и 2 од Филолошки факултет и завршуваш уште (проекти и сл.) нешто што е потребно, се стекнуваш со некаква си диплома? или ова е само рекла-казала? Ако некој/а е запознаен/а со ова, нека каже
Еј ај мала помош за iknow системот дечки. Ми дојде линк за да го ресетирам. Не ми се ресетираше никако, и после направив заборавена лозинка, поставив нова, ама кога ќе се логирам ми се појавуваат само измешани букви и ништо повеќе. Ве молам за помош! Од студентски прашања ми рекоа оди во администрација прашај, оти студентските прашања можеле само да ми го ресетирам и ништо повеќе.
Книгата е неколку години по ред иста. И кажаа неколкумина и рече затоа не бара редовност бидејќи знае дека често изборните предмети се поклопувале со редовните. @Blondie.18 800 ден.