Го слуша некој предметот Фискален и монетарен систем на ЕУ? Ми треба информација околу материјалот за учење. @Dancetooo Менаџмент го имам положено кај Леонид. Дава отворени 4 прашања, точно/неточно 10 и 10 ма заокружување. Отворено прашање за бенчмаркинг обавезно имаше секоја сесија. Да објасниш што е и да дадеш пример. @Ana_Maria Ке отидеш кај професорот и ке му кажеш за грешката, тој ке ја исправи, ништо страшно, се случува.
Девојки, контен план и збирка финансиско сметководство од книжара од економски се купуваат? И која цена се?
Купувам: Финансиско сметководство, збирка (оригинал или копија) Контен план (оригинал) Демографија (оригинал) Продавам: Математика за економисти, книга (копија)
Некој да сподели искуство со макроекономија задолжителен дали сте учеле од дополнителен материјал освен учебникот како е на колоквиуми..?
Некој од колегите да сподели искуство за Демографија, Основи на Менаџмент, Финанскиски менаџмент и Основи на дигитална економија ?
decki gi imam zemeno industriska politika metodi na prodazba i angliski ama uste ne sum bila na predavanja moze nekoj da mi kaze od kade treba da ucam da zemam materijali i koi izdanija.I kako ide principot dali treba poeni od prisustvo dali tie poeni se uslov za polaganje kolokvium itn. Blagodaram
Збирката земи ја од либро, може копирана да биде. Исто и книга од либро, и таа може копирана. А контниот план треба да е оригинал, во книжара е изгледа 500, но на старо го продаваат за 200.
Александар по Финансиски менаџмент бара присуство? Пушта списоци? Што има кажано околу тестот како ќе изгледа?
Prodavam zbirka+tablici matematika original-500den Ekonomija kniga original -500 den Trgovsko kniga kopija+skripta-200den
Некој да сподели искуство со Демографија дали има на колоквиуми задачи и формули ? и какви се колоквиумите?
Кои глави се за прв колоквиум Финансиски пазари и институции? Во копијава што ја земав, две се обележани дека се за пoстдипломски студии.