Макро графиците ти се битни, останатите се логички прашања. Есејските само не ги оставај празни, напиши нешто дава некој бод.
Да мене ми се има случено. Доколку е впишана о досието ,таму нема чепкање. Јас Менаџмент добив 9 (во индекс)а во досието асистентот ми ја пишал 6. Кај референтот на студентски дури и професорот сведочеше дека добив 9 но ништо. Ми рекоја доколку сакам да се корегира да го откажам испитот па да чекам наредна сесија за да го пријавам па тогаш да ми ја стават деветката. Но јас оваа грешка ја видов на листингот кога ги собирав пријавите кога дипломирав и не ми се исплатеше да чекам уште половина година и ми остана така обратна 9 Хахх . Кога се запишував на магистерски референтот а и професорот ме препознаа и си ја поправија грешката. т.е. ме примија на магистерски
Vo vrska so matematika, ima vo zbirkata ispitni kombinacii dali e dovolno samo tie da gi izresam ili site zadaci za prv kolokvium?
Знае ли некој до каде треба да се учи за прв колоквиум по општествено богатство и методи на продажба ?
Prodavam ekonomija 2014 kniga original i trgovsko pravo kniga kopija+skripta dvete za 700. Kupuvam original demografija