Потврда од факултет и индекс (носи си и лична карта) и оди во билетарите. Се пополнува таму еден формулар и ја продолжуваат.
Како што си предвидов така и се случи, многу малку ми фали за 9ка демографија. Што да направам? Морам некако да земам 9.
Пиши и маил, оди на увид, или кога има приемно време замоли ја да направиш проект за плус поени, или оди на испит.
Дали има некој тука од е-бизнис што ги има одговорено прашањата по дигитална за втор колоквиум да ми ги прати? Многу ќе ми помогне.
Дали ако предметот го имам пријавено за колоквиум по грешка иако го немам положено, автоматски же ме има на список за испит, или треба да средам со студентски зошто сега не ми го дава да го пријавам за испит?
Здрао сакам да ве прашам даи знаете кај е кабинетот на професорката Марија по демографија и што треба да се направи ако сакаме да преполагаме некој предмет?
И јас ова сакав да го прашам? Каква е постапката? До кога може да поништиме оценка и како да пријавиме испит кога веќе помина времето за пријавување?
Колку се плаќа казна за непријавен испит? И може ли уопште да се плати оти забораив да пријавам испити за во јануари
Што мислите за фалсификување на потпис? Знам дека страшно звучи ама не сум при пари а и коа заверуваме семестар гужва е, не гледаат многу. Има ли друг начин да се провери, да ме фатат или не?