Чим ти се од зимски имаш уште две сесии за да ги полагаш. Здравје од септември ќе видиш дали ќе презапишеш нешто.
Јас учев од една скрипта која беше на англиски, мислам дека тој извадок од учебник е и за оваа година.
Гордана Билбиловска ми предаваше мене лани, не идев на предавања затоа што не ми предаваше убаво, одев на приватни часови. На другата група Игор предаваше, мислам дека тој подобро предава.
Маркетинг на услужни е потежок на колоквиуми, ама на испит ќе се снајдеш, ист принцип е ко другите на Снежана, но овој е најлесен од сите 4 што ги предава. Маркетинг политика на цени ти е баш економски предмет имаш теорија и задачи.На колоквиуми е полесно да го положиш плус дава задолжително труд да преведеш и да го презентираш,ко услов да ги имаш поените за положување и за втор имаш доста задачи. На испит е потешко и 5-8 пушта во сесија.
Ај ве молам кажете како е трговско на испит? Какви прашања паѓаат треба да се учи од скрипта како за колоквиум или мора од книгата
И ме интересира дали ги има некој точно решено задачите по основа на сметководство,ако ги има ве молам нека пише да ги купам
За упис на летен семестар прва година колку изнесува партиципација 200 евра фиксно или се рачуна по кредити?