@doutzen98 Ако си во приватна квота ќе рачунаш 1кредит=6,66е. Доколку си во државна квота 1кредит=3,33е.
Имам 32 кредити а тоа е 211 евра а, на iknow пишува 13120 дека имам за плаќање кој износ да го пишам?
Организациско дефинитивно иако има 3-4 прашања отворени на колоквиум и првата сесијата, а другите две сесии се 3 прашања на раскажување ама е полесен материјалот за разлика од мчр.
Може некој да каже каков е предметот деловно планирање, колку страни има книгата, што поточно се учи?
Кога полагав јас лани, го положив на колоквиуми, книгата ја немав чепнато, се учев од скрипта и тоа не се, сеа некој да ти каже како е на испит
@S.17 Ниту еден од предметите, сите се тешки, како за изборни никако. @Larichka8 Лесен е, лесно се вади висока оценка, земи го.
Знае некој бодовна скала основи на економија? Имам 48 поени, па дали имам шанса за 8. Иначе кај Предраг сум
здраво колешки....помош... имам 222 кредити,сега ќе имам 2 задолжителни предмети и дали можам да земам еден изборен со 2-3 кредити од друг факултет? фала однапред
За жал сите ми се задолжителни, имам презапишано предмети и морам еден од нив да одберам само сеуште незнам кој..