Пишуваш молба, со 50 ден административна такса. Кога ќе ти одобрат се уплаќа 1000 ден. Многу брзо ми одговорија. Со тоа што префрлањето го правиш пред почетокот на втора година, одиш некаде во август месец да поднесеш барање.
И јас сум втора и лани полагав Еколошки менаџмент. Во Водичот што го имам јас (ако запишуваш трет семестар, значи истиот го имаме) се наведени изборни кои не се истите со тоа што е онлајн во системот. Еве кај нас, запишани 2016г. во Водичот, Основи на е-бизнис е за зимски семестар, а сега ако погледна, излегува дека е летен. Нашиве Водичи не се сега целосно точни. Ја менуваат програмата.
Дечки, дали некој знае како треба да се пријави дипломската на Iknow? Kako дипломска работа или дипломска работа(+предметот) бидејќи е понудено и вака празно и за секој предмет поединечно. И кога треба да се однесе на студентски точната тема,ментор и сите детали за дипломската, бидејќи сега е започната заверката и упис на новиов семестар,ама јас се немам договорено со ниеден професор сеуште, и не знам до кога ми е рокот....
Помош ако запишам предмети кои носат 24 кредити а сум во државната квота колку ќе треба да платам партиципација?
Ај ве МОЛАМ искуство од денешниот испит по трговско.Какви прашања имаше,колку имаше и колку време траеше испитот.Дали имаше за раскажување? ФАЛА ВИ!!!!!
Продавам Организациско однесување, Еколошки менаџмент и Економика на претпријатие материјали со прашања.
Колеги предложете некој изборен предмет со 6 кредити од било кој факултет, да не се бара присуство (освен антропологија го имав веќе и етика надминат е лимитот)
Се мислам за медиумска култура 3 кредити и бил со проект кој треба да го презентираш на крај на семестар и само 9 и 10ки се добивало и етика изгледа е лесен