Нов проблем спорт ми се поклопува со предавање, мислење дали може да се смени со друг термин ? Искуство
Некој што беше денес на еколошки менаџмент (економија на животна средина) ако може да сподели што кажа професорот околу предметот?
Девојки, ако некоја од вас е на постдипломски (уште подобро ако е пред крај) или едноставно знаете, ве молам да ми одговорите, колку вкупно ве чинеше уписот, сите испити, семинарските, изработката, лекторирањето и одбраната на трудот? Ме интересира за едногодишни студии. И уште нешто, поодамна имам дипломирано, дали знаете во кои земји се признаени дипломите од Економски, и од прв и од втор циклус студии? Фала и со лесно.
Па нова книга нема, ќе дава 10 поени за редовност и секој пат ќе не чита, 10 поени за изработка стручен труд. И као демек ќе ни испрати нешто дополнителни материјали за учење.
Мене ми предаваше Борче Треновски минатата година , човекот е цар , доста шеги кажува , доста јак професор , со познавања од секоја тема и надвор од предметот. Александра не ми предавала , другар ми кажуваше дека била многу коректна и добро предавала.
Женски хелп, итно ми е! Една година немав воопшто запишано семеестар ниту полагано испити, и десен кога сакав електронски да запишам семестар ми пишува дека не можам поради тоа што претходно немам направено самоевалација на претхдниот семестар. И сега треба нешто плус да се плаќа или? Не ми се десило ова до сега, и немам појма што треба да правам. Фала однапред
Дали има некој што сега запишал медиумска култура? имате ли некаква информација во врска со предметот?