Ве молам кој знае да ми одговори! Вовед во економија на животна средина (еколошки менаџмент) ми предава Борче дали исто како и минатата година треба да ги учам само прашањата или и скриптата ,и организациско ми предава Александра за колоквиум дали да купам прашања или да учам од скриптата и од книгата лидерство ? Ви благодарам ако ми одговорите
Организациско учи комбинирано и земи ги прашањата знае да се падне по некое.За еколошки јас сум кај Пеце но мислам дека исто од прашања зашто ист е материјалот од лани.
Некој што полагал корпоративно управување, математички методи, интернет маркетинг и информациски технологии да пише искуство со полагање, каков е тестот?
E biznis na angliski li e kolokviumot i dali treba da se uci od taa knigata so ni ja ima postaveno na zephyr?
МЧР од колоквиум може да се добие 7 највисоко 10 поени од редовност 10 поени од вежби 10 поени од проект - истражување
Ако професорот сака ќе ти ја поништи самиот, само треба да го замолиш и убаво да му објасниш зошто сакаш да ја поништиш оценката. Ако глуми лудило, ја земаш оценката од него, пишуваш молба и со уплатница за административна такса ја носиш во архива (таму го оставаш и индексот). Продеканот ги разгледува молбите и по неколку дена треба да одиш до служба за да си го подигнеш индексот и да видиш дали молбата ти е прифатена. Доколку молбата ти е прифатена, најнормално го пријавуваш испитот во испитната сесија.
Јас веќе ја имам земно оцената. Сега треба директно со молба да одам?.. и таа административна такса е 50 ден, за таа збориш?
Дали има некој што полагал Меѓународен маркетинг во 2012 година? кај проф Митре Стојановски, во август/септемвриска сесија, на постдипломски. Многу ми е потребна оваа информација, имам некој проблем со документите, па сакам да ве замолам ако може да ми одговрите.