Ги молам колешките од втората година кои лани полагале еколошки да пишат дали им паднале тие 60 прашања од Либро или треба и од учебникот да се учи и дали организациско помагаат прашањата од Либро
Од учебникот треба само страните кои ги дава професорот, не е многу материјал. 60те прашања се тие, но ако не читаш од книгата, може да утнеш, не се поставени баш така стрејтфорвард на колоквиум. Организациско помагаат прашањата, некои и беа истите на тестовите. Ама мораш од книгата и скриптата да учиш.
So pravite na organizaciono vezbite? I moze li da mi kazete za fizicko ako ne odime dali moze ako si platime da ni dade profesorot potpis?
V Vezbite po organizacisko se cista glupost a za fzo mora da se odi bidejki ne moze da se kupi potpis bar taka ni kazaja na studenski . Treba 10 casa da ides za da dobies potpis
Ako moze nekoj da mi kaze za MCR i MMB od kade se uci,do koja strana i dali ima nesto sto ne treba da se uci?
Moze nekoj sto polagal organizacisko da mi kaze dali prasanjata se samo tocno/netocno i so zaokruzuvanje ili ima i so dopolnuvanje , raskazuvanjee????