Како поминавте сметководство на трошоци, од приватни часови кај славица / баже се паѓааше ли теоријата?
Лани се паднаа некои прашања од либро ама со поразлични одговори.. Во книгата матријалот делуваше како приказни, но на колоквиум беше малку зафркнато..
Организациско дали на колоквиумот ќе има наведено колку точни одговори има прашањето??? Те молам ако сакаш да ми кажеш дали лани по организациско имаше отворени прашања на колоквиумите и дали треба дефинициите да се учат ,за прашањата што имаат повеќе точни одговори дали е назначено колку одговори се точни ФАЛА ТИ!!!!
Не сум сигурна ама мислам дека на втор колоквиум имаше отворени прашања. Дефинициит мислам дека клучните требаа..а овие со повеќекатен мислам дека можно беше сите..или ипак ќе си прашаш на колоквиум ќе ви ги кажат правилата
Фала ти многу сум вознемирена ме плашат прашањата со повеќе одговори се си мислам дека ќе ги исповедам.Ме интересира уште дали ако се 5 точни а јас заокружат 3 тогаш тоа прашање цело ми е неточно?
Може ли некој искуство да сподели од испитот сметководство на трошоци? Дали може да се добие 10 до добро учење?
Статистика со еден точен одговор се прашањата? Некој совет на што да се посвети повеќе внимание или нешто што често се паѓа?