Искуство с Фала ти до сега за сите информации, ако може да ми пишеш искуство со еколошки ако си полагала , какви прашања дава ,со еден или со повеќе одговори и дали има наведено колку одговори има прашањето јас ги научив сите 60 прашања од Либро и не знам дали е тоа доволно
Вака делува како фин професор, но не ми се допаѓа баш начинот на предавање, можеби и до предметот беше - Макроекономија. Дава тешки тестови и не баш разбирливи многу се жалеа. Ама пушта поени ако ти фали за оцена доколку одиш на предавања, пушташе списоци.
Може. За макроекономија мене ми беше сосема коректен. Дава логички прашања битно да не бубаш. Има отворени и попушта на тие битно да имаш нешто пишувано ќе ти даде поени да се извлечеш, плус пушта списоци за повисока оценка.
Резултати во понеделник во 12.Увид во среда за време на предавање. Јавни финансии дали кажа професорот кога ќе има резултати?
Ve molim nekoj da mi kaze kako e voved vo ekonomija vo zivotna sredina/ekoloski na ispit. Dali se pagaat prasanjata ??
Ај ве молам кој знае или има искуство со испити во јуни трговско право и основи на сметководство,трговско дали е со отворени прашања или на заокружување и во јуни како во јануари ?