Од искуство да сподели некој ако сака, статистика за неколку поени немам повисока оцена за да земам стипендија, дали ако ја замолам проф. Калина ќе ми попушти?
Според мене, потпросечен професор и крајно лигаво створење. Отидов еднаш кај него за потпис. неколку души бевме, на машките одма потпис и чао пријатно, нам ни се лигавеше,па некои глупи фори пушташе. На една и беше рекол како така колешке толку отсуства од моите предавања,место да ми ја разубавите просторијата со вашето присуство,вие одсутни. И се кези онака ко неандрталец. Мислам дека ќе ти даде. Ако си била редовна и ако и се немаш нешто контрано, малце е злопамтило она
Мене ми фалат 2 поени за 8 редовно одев и на вежби и на предавање и незнам дали да и пишам меил да направам нешто за тие 2 поени или да ја замолам на лице место И дали дава Калина поени за редовност ?
Боље лично у секој случај, по име и презиме може не те знае,ама во живо ќе те препознае. И кажи и дека за стипендијата ти се потребни, мислам нема да прави проблем. Поздрав,пиши што ќе направиш
Да не има некој решени задачи по статистика за на испит? (Групирана статистичка серија, праволиниски тред, едноставна регресија и корелација, анова xi квадрат тест) Јас сум на економски прилеп ама си реков и овде да пишам дека оваа тема е поактивна.
Помош дали во случај ако имам 3 запишани предмети од зимски семестар и само еден ми е положен од нив, Ќе паднам ли во приватна квота?
Знае ли некој нешто за дополнителнава јунска сесија на 25ти и 26ти јуни? Дали ќе може сите студенти од сите години да полагаат? Чудно ми е малку, пошто за два дена сите предмети да се полагаат ми е нелогично.
Ќе може само 1 предмет да се полага самите одлучуваме кој предмет така ми кажа проф по маркетинг Финансиски менаџмент може ли да се положи со скрипта?
Па така нешто викаат. А зошто да се плаќа? Отсега ќе се воведат казнени сесии или пак ова е исклучок само сега?