Замолувам некој да ми даде број од Маја од Аеродром што држи приватни часови по наука за менаџмент и статистика.
Изборните се :Дигитална економија, Економија на социјална држава, Макроекономија,Микроекономија, Мегународни организации и интеграции, Однесување на потрошувачите, Статистичка контрола на квалитет, Теорија на организација, Финансиски пазари и институции, Финансиско сметководство, Менаџмент на човечки ресурси. Исти се само само за различен департман има изборен предмет што е задолжителен, за е-бизнис задолжителни се основи на менаџмент, основи на маркетинг и дигитална економија, за маркетинг се менаџмент, маркетинг и однесување со потрошувачите а за менаџмент се менаџмент, маркетинг и менаџмент на човечки ресурси. Некој мислење за овие изборни предмети?/
Основи на маркетинг не е задолжителен за е-бизнис, грешка си. Воопшто го нема во смерот. Задолжителни предмети за е-бизнис се: Основи на менаџмент, Основи на дигиталната економија и Финансиски менаџмент. А како изборен предмет може да си го земеш Еколошки менаџмент или Трговско право.
Тие три предмети ги пишува во водичот што ни го дадоа сменета е програмата малце како што ни кажаа на почетокот а иначе еколошки и трговско се изборни за прва година.
Со колку положени предмети најмалце можеш да запишеш 3 семестар? и некоја што полагала математика во август дали исти задачи даваат, прогресии веројатност матрици влогови амортизација изводи/интеграли
Леле колку се сменил факсот од кога јас бев студент. Мислиш 100 години минало.Маркетинг и менаџмент ви се изборени Браво нема да губите време во учење глупи предмети по 600 страни напамет. А пишувате ли квадрат? Гледам инетесно прашање горе. Добар е факултетот му фали пракса само. @Java јас кога бев студентка имаше огласи по ѕидовите на факултетот.Не знам како е сега.Толку ти е тешко статистика? Прости формули вкупно 20 ги учиш напамет тоа е и ги комбинираш .Добро јас бев математичка гимназија и математика и статистика имам 9ки. Статистика ми беше асистент Драган Тевдоски. Секогаш кога видам студент и по 11 години од дипломирањето си викам фала богу што дипломирав па не се мачам веќе Ајде дечки кршите нога(така си викавме во мое време како е сега не знам) Успешна сесија
@Ava.84 Многу ми е тешко... :/ Не можам да си овозможам приватни часови, затоа барам некој што одел ако сака и може да ми прати неколку задачи
@Java комбинации немаш ли некој.Оди во таа фотокопирницата Зоки или било која ти повеќе знаеш во Мавровка види таму. Исти се задачите само со сменети бројки.Јас на колоквиум положив ,третиот е потежок од тој најмногу даваше на испит.Колку се сеќавам .
Некој што предава економска математика, ми треба само за една тема, еден до два часа. Овие баже филип имаат цели програми за сите теми
Девојки бил ли некој во кoмeрцијална банка на пракса? Се дава само потврда или и препорака? Фала однапред : )