Спрема некој математика за оваа сесија? Или пишете ми лп доколку знаете некој/а другар/ка што спрема ми треба една задача
Sakam da se zapisam ekonomski samo se mislam koj smer da se zapisam - finansii ili -menagment i predpriemnistvo Mozete da mi objasnite nesto poveke za ovi dva
И што треба да се носи на испит , јас имам збирка од 2009 г. во која нема таблици и учебник од 2015 г каде има таблици.А и во двете книги има идентични задачи и прашања.Ве молам пишете ваше мислење дали на испитот по математика ке ме пуштат со учебникот во кој имам таблици
Ми треба помош при пополнување на iknow пријавата... На местото на раѓање ги има Скопје-Чаир, Скопје-Маџари, Скопје-Ѓорче Петров и Скопје-Карпош, а јас сум родена во државна болница.. Кое да го селектирам?
Здраво дали некој може да предложи лесен изборен предмет за трета година? И дали англиски јазик може да се земе зимски семестар?
Со учебник нема да те пуштат и другарка купуваше посебно таблици од либро.А за на испитот по математика треба да се носи пријавата, збирка и дигитрон и пенкало за секој случај можеш и молив и гума ама на крај све треба да ти биде со пенкало напишано.
Дали знае некој ако пријавам дипломска кај еден проф, само ми се има потпишано во индекс,немам земено тема и ништо се немам договарно со проф. Дали после може да се сменам кај друг проф и како оди постапката. Не ми е пријавено ни преку iknow ни на студентски.
Да прашам за паркингот кај факултетите може да се земе некоја картичка за студенти или секој ден треба да плаќаме паркинг?