Ако дадат треба само за предметите од зимски семестар зошто на 17 и 18 се полага статистика и еколошки ,а така пак мислам не е во ред има дискриминација тие не можат да ја искористат таа сесија
Дали некој може да ми каже нешто повеќе за смерот Е-бизнис и општо каде може да се најде работа со тој смер? Интересен ли е смерот и лесен ли е за учење?
Абе има нешто ново за казнената сесија? Јас на интернет пратам сега за сега нема ништо ,да не имаш некоја информација ?
Во групата пишаа дека е донесена одлука за нова казнена сесија и дека до крајот на денот ќе објавеле. Но како што се збори викаат од 19 нешто а во другите групи прочитав на 21 ке биде. Најверојатно на 21.
а како ке упишеме зимски семестар или немора да ти се напишани предметите кога ке упишуваш нов семестар само партиципацијата ти е важна бидејки за втора година уписите се на 17, 18 и 19 ??
А ние од втора година треба на 17,18 и 19 да запишеме семестар и кога ќе полагам ,а кога ќе презапишам ако сесијата е на 21 или на 24 ? Глупости им текнува
Изборен за трет семестар т.е. втора година според новата програма?, оти демографија ни е во летен семестар за изборен.
Значи јас го загубив индексот пред упис на летен семестар и имаше процедура за ваѓање на нов и кога го добив индесинд веќе од трета година се пријавуваат и мене ми правеа проблем и требаше да платам зошто не сум го запазила терминот
И мене ми имаа правено проблем што не сум отишла во термин за мојата година и си платив казна. Туку @Kuzmic каква е постапката за изгубен индекс?