Прво објавуваш во службен весник,а потоа во архива носиш барање за нов индекс . Индекс купуваш во книжарницата на факултет и уплаќаш некоја казна и се на се околу 2000 - 2200 ме фати
Девојки англиски 2 некој има учено? Лесен ли е и како се добива 10? Презентација и присутство дали требаат?
A за оцените што сме ги имале веќе во индекс како, од студентски ли ни ги внесуваат или пак треба да ги зимаме ние од професорите? И колку време траеше целиот процес до нов индекс?
Јас немав ниедна оцена , ама во секој случај од студентски прашања тоа го бркаат и околу 7 дена е процедурата
Дали може некој од водичот за студирање 2018/19 да ги слика изборните за смер сметководство и ревизија
Општествено е прелесен земи го ,а за другиве незнам, деловна е кај Леонид не го препорачувам,а за управување со производ и мене ме интересира.
Ова со казненава сесија не ми е јасно , ова известување што е во групава од никого не е потпишано, а и за да е се регуларно мора да е објавено на страната од факултетот кај актуелн
Кај актуелности и треба да се потврди каде да се уплатат тие 1500 денари, ај молам за мислење ,да не го промашај уписот на семестат па да платам казна