Од основи на маркетинг, основи на менаџмент, демографија и дигитална кои книги треба да се оригинал? И кое издание ги бараат?
Продавам копии: Финансиски пазари и институции и Финансиско сметководство , Макроекономија-бесплатно!!!
Знае некој да ми каже доколку го ставам факултетот во мирување а сум во државна квота дали после продолжување на студиите ке бидам приватна квота или останувам во државна?
Продавам комплет книги за прва година : Математика + збирка со таблици Сметководство + прашања + решени задачи Економија оригинал книга + прашања Трговско право скрипта + прашања Статистика оригинал + прашања
Ај ве молам побрзо пишете дали некој што полагаше во казнената сесија плати за задоцнето заверување на семестар
Ако на некого му треба изработка на презентации или Excel документи, може да ми пише порака, изработувам професионално презентации и документи за многу ефтини пари. Цените варираат во зависност од бројот на слајдовите. Презентација со ваш материјал до 15 слајда- 250 денари Презентација со мој материјалд до 15 слајда - 500 денари За цените над 15 слајда може да се договориме во инбокс. Ако сакате може да ви испратам и некои до моите преходно правени презентации за да видите на кој начин ги изработувам. Повелете!
Продавам копии во одлична состојба: Државно сметководство (книга + прашања) Управувачко сметководство (задачи и теорија од Славица) Англиски 2 (книга) СИС (1 и 2 дел книги + прашања) Финансиско сметководство (книга) МФИ (книга) Аграрна политика (книга + прашања) Методи на продажба (книга + материјали) АФИ (1 и 2 дел книги + прашања) Ревизија (книга + скрипта + прашања)
Продавам: Макроекономија - копија Финансиски пазари и институции - копија Финансиско сметководство - копија; контен план - оригинал Демографија - оригинал - Прашања по секој од овие предмети
Продавам копии по 100 ДЕН! Државно сметководство (книга + прашања) Управувачко сметководство (задачи и теорија од Славица) Англиски 2 (книга) СИС (1 и 2 дел книги + прашања) Финансиско сметководство (книга) МФИ (книга) Аграрна политика (книга + прашања) Методи на продажба (книга + материјали) 50ден АФИ (1 и 2 дел книги + прашања) Ревизија (книга + скрипта + прашања) 150ден
Купувам: 1. Маркетинг - теорија и практика 2014 год - д-р Снежана Ристовска - Јовановска 2. Менаџмент 9то издание 2015 год - Бобек Шуклев