За колоквиумите потребен ти е индекс а ако не го носиш индексот можеш со легитимацијата да ја покажеш но ако си прва година секогаш индекс ти бараат.Незнам по конкретно за легитимацијата но пази индексот да не го изгубиш бидејки многу се плаќа за него.
Казната за потпис треба одма на студентски да ја однесам за они да ми стават потпис или треба да чекам кога ќе заверувам семестар?
Мислење за предметот Вовед во економијата на животната средина? Некој што го имал, дали давале прашања, лесен дали е и дали треба присуство? Фала
Дали може административната такса да се плати преку телефон за колоквиумите?И дали може да сум пријавена дека полагам предмет кај еден професор а да земам од друг(конкретно за математика )
Лесен предмет, се учи од прашања,се прави презентација за повисока оценка а за присуство не ми текнува,но секогаш фул беа предавањата.Дава ако паднеш прв колоквиум да го полагаш втор,а после првиот на испит.
За учење многу лесно, од прашања се учеше, само треба добро да ги набубаш. Оваа година како ке биде не знам, ваљда нема да смени принцип на полагање. Инаку книгата е ужас, ако се полага од прашања земи го не се мисли. Потпис на сите даде. Само професорот е страшно арогантен, однесувањето спрема студентите многу лошо.
Можеш, само пријави си таму кај кого слушаш.Јас лани слушав кај Марина и кога требаше да ни даде потпис она отиде на службено патување и Зорица ни даде на сите потпис ама јас пак во Iknow ја пријавив Марина.