Доколку некој има потреба за предмети од Е-Бизнис, држам приватни часови, нека ме контактира во порака.
Здраво девојки, јас сум на департманот сметководство и ревизија, 2ра година, за во летен семестар имам еден зафолжителен и 3 изборни предмети, да ми дадете совет кои да ги изберам?, Фала однапред..
Dali moze nekoj da mi objasni za prijavuvanjeto kolokviumi gi prijaviv vtorite kolokviumi na iknow no sega koga ke otvoram pisuva deka nisto ne e prijaveno i kade da go najdam seriskiot broj za da go zapisam na prijavata?
Истово и јас се уплашив прееска, инаку оди имаш опција предмети кај што се таму ти го пишува кодот. Мене само ме загрижува дали воопшто се пријавени колкуквиумите? Само на нашиов факултет се пријавуваат колоквиуми
Кодот и серискиот број не се исти. Инаку во пријавата јас не најдов место каде што треба да се напише серискиот број.
Не слушај многу што се зборува, тоа е индивидуално... = Економија 2 колоквиум мн се паѓаат од либро прашањата, а за математика незнам на испит го положив. Со лесно