Moze prasanjeto ne e za tuka no dali nekoj znae dali vo cetvrtako vo kino milenium e besplatna karta za studenti
Исто е како на колоквиум, прашања на заокружување и дава книга на полагање. Ке мораш да полагаш испит, си паднала на втор колоквиум.
Менаџмент на ризик за изборен? Треба ли оргинал книга, колку страни е, какви се тестовите и дали има поени од присуство и семинарски/презентации?
Не треба оригинал книга. Можам да кажам дека од сите менаџмент предмети овој е најлесен за учење..ако се сеќавам мислам дека имаше некои плус поени од присуство но не сум сигурна оти лани го имав и малку ми е избледено сеќавањето ако знае некој друг нека ме поправи.
Zdravo jas sum zapisana na smer smetkovodstvo i revizija prva godina dali nekoj moze da mi predlozi koi predmeti da gi zemam za izborni za leten semestar (nekoi so se lesni i profesori so lesno pustaat i vazat aktivnost redovnost prezentacii)
Предлог за изборни предмети за летен семестар прва година за кои не е задолжително присуство на предавања/вежби?
Internet marketing za izboren ne, po moe mislenje. Ne e tezok na angliski ama eden cas pred kolokvium kaze sto ke ima i toa ima nodava proekt koj e mnogu naporen ...
Организациско однесување. Дава поени плус од редовност и проектна ама не е задолжително. Професорката е предобра и дава мн лесни тестови. Јас лани не бев положена на втор ама ме пушти и пак ми даде плус оценка од проектна и редовност. Ќе ви каже шо се да учите и тоа се паѓа, прелесно е на колоквиуми