Основи на маркетинг и однесување на потрошувачи како е на испит кај Снежана? Дали е истиот принцип како на колоквиум? Претешко е премногу... искуства?
Јас искрено не учев од учебникот оти и проф не го сметаше многу за битен..има презентации и треба да одиш на предавања..можеш такс многу да научиш
Najprvo da se izvinam sto ne e pisano prasanjevo na makedonski font, za zal go nemam na kompjuterov poradi X pricini da ne objasnuvam premnogu, sakam da prasam vo vrska so ispitot po Ekonomski rast i razvoj znam deka si ima profesorot 10 omileni lekcii od koi 2 dava na pisuvanje na ispitot i 30 bea ako ne se lazam na zaokruzuvanje e sega mene me interesira dali vo tie 2 lekcii bara se da mu se napise i formulite (zasto gi ima bajagi) i grafikoni se se ili samo da se objasni sustinata tekstualno, blagodaram odnapred na odgovorot, imajte site ubav den i so srekja na ispitite.
основи на маркетинг учи СЕ ама СЕ, и тоа темелно. Тоа што мислиш дека не е важно важно е и тоа како. Среќа да те служи ама и солидно напамет научен материјал.
немора од амфи 2,(мислам дека тој беше над студентски) право па по скалите нагоре на крајот од ходникот последна канцеларија
Мала помош со статистика има ли некој на форумов што одел на приватни часови да продава или разменува материјал за испит прашања, задачи, совет и сл.?
Здраво, да ве прашам за основи на сметководство за испит, колку задачи од отворен тип дааваат ? И на кој дел повеќе да се посвети внимание во врска со теоретските прашања од прв или втор колоквиум ?
Da prasam dali ima kaznena sesija posle ispitniov rok vo januari? Taa sto se plakja 1000 den za eden ispit po izbor, blagodaram.
Некој што е на маркетинг смер да ми пише Лп? Ме интересира однесување на потрошувачи и маркетинг како е на испит...
Здраво колеги сакам да прашам дали може сега да се смени изборен предмет дали некој имал искуство со тоа да сподели или има информација и која е процедурата Благодарам однапред