Девојки, да не има некој случајно нешто материјал на тема"Дискрециона и фискална политика базирана врз правила" или пак некој да ме наведе каде да барам? Благодарам.
Девојки знае некоја точно од каде треба да се учи основи на дигитална економија за 2 колоквиум ?? поздрав
Девојки сакам да прашам дали знаете некој што држи приватни часови по Управувачко сметководство ама некој што стварно го бива?Фала однапред
Кате прашај на Colleagues на фб. Има ли некоја девојка на смер сметководство и ревизија да ми пише лп, да ја прашам нешто?
Англиски 1 сите може да одат на втор колоквиум, се собираат поените, па после тоа професорката ќе направи граница!
Без држење предавања за мојата неморалност и мрзливост, ве молам доколку имате работено Бизнис план, дали би можеле да го споделите со мене, потребен ми е урнек
Во оваа тема ние сите си помагаме една на друга на секој можен начин, а не држиме предавања ниту па му судиме на некого дали е мрзлив или не. Побарај на интернет имаш како се први бизнис план.
Колешки што ќе биде ако денес не бев на предавање сметководство, а тој ставал потписи ?! Спомнал нешто дека и на следно предавање можело, ама не сум сигурно, дава така или не?... А минатиот час ништо не ни кажа за потписи
Ништо страшно. Оди на наредно предавање, некои професори даваат и по цела недела потписи, а ако завршил со потпишување (што не ми се верува) слободно оди во канцеларија и побарај му.