Здраво, сакам да одам на консултации кај асистентка Ивана по финансиско сметководство , ако и пишам е-маил дали ќе ми одговори . Ве молам пишете искуство
Дали некој може да ми каже за Јавни Финансии дали може да се положи на испит од презентации и дали се паѓаат прашањата од Либро?
Здраво феминки ве молам ако може предлог кои два изборни предмети да ги земам во 6ти семестар со Ревизија ? Некои полесни кој се или пак попаметно е 3 предмети да иам сега?
Доколку има некоја колешка што дипломирала сега во скоро време, нека ми пише во порака, би сакала да ја прашам околу некои работи.
Значи го земав МЧР како изборен во летниов семестар но го префрилија предметот за во зимски, дали доколку не го положам сега ке треба да го презапишам затоа што мислам дека нема да има колоквиуми и предавања во летен, еден другар го пррзапиша во зимски а мене ништо не ми кажаа и на iknow не ми го дава да го запишам за во новиов летен семестар.
Ако го најдеш скратениот материјал супер, од таму доста работи се паднаа на колоквиум. Јас учев од книга и ми требаше повеќе време, бидејќи касно дознав дека постои скратен мат. а по фотокопирнициве го имаат повлечено. Мислам дека во принцип исти тип на прашања би имало како на колоквиум.
Како е информациони технологии и интернет маркетинг? Дали лесно се вадат високи оцени? И изборни за 4 семестар полесни кои се?
Што би ми предложиле за изборни предмети за летен семестар, прва година сум, а да не е премногу тешко?
Ако може мислење за изборен предмет за 4-ти семестар, се мислам помеѓу анализа на временски серии и корпоративно управување како се учи колкав е материјалот и дали е лесен?
Не е многу тешко имаш знам е-бизнис, и организациско однесување и еколошки кој е премногу лесен и плус имаш поени од присуство и проект, сепак можиш да бираш и од други факултети предмети, организациско е се набројуванки и неколку отворени прашања ако одбираш гледај да го положиш на колоквиуми затоа што кај александра испитите се со лекции, т.е она дава три прашања и да одговориш на пошироко