Здраво, запишувам сега втор семестар и на iknow запишав изборни организациско однесување и еколошки менаџмент, меѓутоа за еколошки пишува дека е 4 семестар, па сега дали ќе ми прават проблеми на студентски утре да го сменам или тоа е само грешка
Се ближи испитот економија исплашена сум малку...Какви се вашите искуства,какви се прашањата,слушнав дека било многу тешко?
Дали може да ми кажете тие што имате пријавено на iknow, за летен семестар сметководство и ревизија вторс година, кои предмети се задолжителни
Imam edno prasanje za izborni predmeti za vtor semestar izbrav id filozofski fakultet od tie sto mi bea ponudeni i sega na iknow kaj drugite oredmeti pisuva 2 semestar a samo kaj toj prv semestar dali ke mi pravat problem
Дали на i know ти се појави менаџмент на мал бизнис ? Кај мене се појавија 4 задолжителни, овие што ги имаш ти и ММБ ?
КУПУВАМ : Деловно комуницирање Управувачко сметководство Финансиски пазари и институции Менаџмент на мал бизнис
Медиумска култура -без размислување прелесен и високи оценки дава. На Педагошки факултет е предметов. Не бара редовност само семинарска се прави и те прашува 2-3 прашања во врска со темата општо и толку. Професорот е предобар. На сите им го препорачувам предметов.
Izvinete da prasam za ispitov po Demografija dali se baraat na ispitot formulite i da reshavas zadaci? Fala odnapred na odgovorot