Здраво девојки. Ме интересира за основи на сметководство, за казнената сесија дали знаете отприлика што се паѓа? Дали е полесно од испитот т.е дали дава поедноставни задачи ?
Некој предлог за лесен изборен од филозофски а да не е родот и спортот и етика оти пополнети се квотите :/ Плс хелп
Јас го земав Стрес и справување со стрес кај професор Иван Трајков, сеуште не сум видела како и што е ама од што ми кажувале бил лесен материјалот и не барал толку присуства
Математика сум на дополнитела,излезе списокот за оние кои полагаат казнена,јас сум во таа група иако ме нема на списокот така ли?
Ке може некој што знае да ми ја објасни процедурата за промена на смер? Сакам од втора година да го сменам смерот, ке треба да ме префрлат во приватна квота или?
Ќе те префрлат во приватна квота и мислам дека се пишува молба до деканат и се плаќа 1000 денари. Инаку за запишување предмет со 3 кредити се доплаќа околу 1260 денари, за приватна квота?
Тешко да се најде на старо оригинал книгата Анализа на временски серии.. колку чини книгата по книжарите?
Дали за заверување на стар и запишување на нов семестар потребни ми се сите потписи во индекс???? Фала многу.
За пријавување на дипломска на iknow треба точно да знаеме кој предмет или само дипломска работа се пријавува и дали тие 3 кредити сега може да се платат при упис?